Locatie
Adresa de Bitcoin ATM din Bucuresti este: Promenada Mall, Calea Floreasca 264 B, 014476 București Romania

Bitcoin ATM București Furat pe 19 Ianuarie 2024, Hoții Prinși la Aeroport

Bancomat Bitcoin București Furat pe 19 Ianuarie 2024, Hoții Prinși la Aeroport. Doi bărbați au furat un ATM bitcoin dintr-un restaurant din centrul Bucureștiului și au fost capturați la aeroport în timp ce încercau să părăsească țara.

Citește articolul

Bancomat Bitcoin Furat din Centrul Bucureștiului

Un bancomat de bitcoin a fost furat din zona centrală a Bucureștiului. Hoții au fost capturați în timp ce încercau să părăsească țara. Doi bărbați sunt sub investigație pentru furtul unui ATM bitcoin dintr-un restaurant situat în Capitală, infracțiunea având loc în luna ianuarie. Cei doi au planificat în detaliu furtul, au închiriat o mașină din Italia și au achiziționat unelte necesare pentru a sparge și transporta ATM-ul. Ambii au fost prinși la aeroport.

flag of romania with bitcoin on it
ATM-urile Bitcoin din București

Furtul unui Bancomat Bitcoin din București

Poliția Capitalei a deschis un dosar pentru furtul unui ATM bitcoin, cu un prejudiciu estimat la 87.500 de lei. „În data de 19 ianuarie 2024, polițiștii de la Secția 4 Poliție au fost sesizați că, în aceeași zi, în jurul orei 03:30, un bancomat bitcoin a fost furat dintr-un restaurant din Sectorul 1. Cazul a fost preluat de Serviciul de Investigații Criminale și, în urma cercetărilor, s-a stabilit că infracțiunea a fost comisă de doi bărbați, unul de 26 de ani și celălalt de 35 de ani”, a transmis Poliția Capitalei.

Capturarea Hoților de Bancomat Bitcoin în Aeroport

După o planificare prealabilă, cei doi au închiriat o mașină din Italia și au achiziționat unelte specifice pentru furtul și transportul bancomatului. „Ulterior, au supravegheat locația vizată pentru a stabili detaliile necesare implementării planului infracțional. În timpul furtului, au distrus o cameră de supraveghere pentru a nu fi înregistrați”, au adăugat polițiștii.

Pe 24 ianuarie, cu ajutorul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, bărbatul de 35 de ani a fost identificat în incinta aeroportului din Capitală, încercând să părăsească țara pentru a evita urmărirea penală, și a fost dus la audieri, conform News.ro. „Pe baza probelor, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior s-a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Pentru celălalt suspect, de 26 de ani, s-a emis un mandat de arestare preventivă în lipsă. Activitățile specifice pentru găsirea lui au început imediat. Deoarece existau indicii că acesta a părăsit țara și intenționa să revină pe 26 februarie 2024, el a fost prins la aeroport în momentul debarcării”, a mai precizat Poliția Capitalei. Suspectul a fost încarcerat în arestul Poliției Capitalei. Investigațiile continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Acasa